2016-2017 Güz Dönemi Muafiyet Sınav Başvuruları | Kapadokya Üniversitesi

2016-2017 Güz Dönemi Muafiyet Sınav Başvuruları

2016-2017 akademik yılı güz dönemi muafiyet sınavları İstanbul ve Nevşehir yerleşkelerinde 27 Ağustos 2016 tarihinde yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayanların başvuruları dilekçeyle de kabul edilecektir. Dilekçeler 0384 353 51 25 no’lu faksımıza gönderilebilir.

Son başvuru tarihi 25 Ağustos 2016 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan/ öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saatleri daha sonra duyurulacaktır.

Program ve sınıf bazında muafiyet sınavı açılacak derslerin listesi aşağıdaki gibidir;

(TR-SO) Tüm Programlar Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
(TR-SO) Tüm Programlar Türk Dili I
(TR-SO) Tüm Programlar Temel Bilgi Teknolojileri I
UT-2  Temel Bilgi Teknolojileri II

(TR-SO) Tüm Birinci/ İkinci Sınıf ve Programlar İngilizce I YİNG 111 / YİNG 311
KH 1 - KH 2 İngilizce I KİNG 111
KH 2 İngilizce II KİNG 122
KH 2 İngilizce III KİNG 213
SH (Trk) 1 - SH (Trk) 2 İngilizce I SİNG-111
DY (İng)-1 Advanced I ADEN 111
SH (İng) 1 - SH (İng) 2 Advanced I ADEN 111
UT 1 - UT 2 Advanced I ADEN 111
UHY 1 Advanced I ADEN 111
ST 1 - ST 2 İngilizce I İİNG 111
ST 2 İngilizce II İİNG 122
ST 2 İngilizce III İİNG 213
TR (Örgün) 1 - TR (Örgün) 2 İngilizce I TRİN 111
TR (Uzaktan) 1 - TR (Uzaktan) 2 İngilizce I RİNG 111

Uyarı 1: Türk Dili- I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi – I, Temel Bilgi Teknolojileri – I ve Temel Bilgi Teknolojileri – II derslerinin muafiyet sınavları aynı anda tek bir kitapçık halinde dağıtılarak yapılacaktır. Öğrenciler sadece başvurduğu dersin/derslerin sorularını cevaplayacaktır.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Diğer Duyurular Tümü