10. Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi | Kapadokya Üniversitesi

10. Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi

Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Tıbbi Görüntüleme Programı 10. Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi’ndeydi...

14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 10. Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi ve Meme Radyolojisi Sempozyumu’na, yüksekokulumuz adına Kapadokya MYO TGT Program Başkanı Şaban AKPOLAT, Öğretim Görevlileri Gürdoğan AYDIN ve Ercan TÜRERER ile birlikte öğrencilerimiz Bekir KILIÇARSLAN, Dolunay GÜRBÜZ, Emel YÜKSEL ve Esma GÜLÜM katılmışlardır.

Kongre Bilim Kurulu’nda görev alan TGT Program Başkanı Şaban AKPOLAT, MR oturumunun başkanlığını üstlenmiş ve “TGT Eğitiminin Sorunları ve Çözüm Önerileri” paneline konuşmacı olarak katılmıştır. Kongre Bilim Kurulu ve Kongre Düzenleme Kurulu’nda görev alan Öğr. Gör. Gürdoğan AYDIN, kongre açılış oturumu ve BT oturumu başkanlığının yanısıra Radyografi oturumunda “Radyografide Küçük Hatalar Büyük Sonuçlar” başlıklı bir sunum yapmıştır.

Okulumuzda düzenlenen poster yarışmasında dereceye girerek kongreye katılmaya hak kazanan öğrencilerimizden Emel YÜKSEL’in “PA Akciğer Radyografilerinde Hatalar Ne Kadar?” başlıklı posteri, kongre poster jürisi tarafından en iyi poster seçilmiş ve birincilik plaketi ile ödüllendirilmiştir.

Öğretim Görevlileri Gürdoğan AYDIN ve Ercan TÜRERER, yazar olarak yeraldıkları ve kongre dâhilinde imza günü düzenlenen “Güncel Radyografi Teknikleri” kitabını imzalamışlardır.