Aşçılık Programımız Ödüle Doymuyor | Kapadokya Üniversitesi

Aşçılık Programımız Ödüle Doymuyor

Festival kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türk Mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin en nitelikli gastronomi yarışmasıdır.

Tüm Aşçılar ve Şefler Federasyonu'nun 12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde organize ettiği yarışmaya, 25 Ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçı katılmıştır.

12. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamında düzenlenen aşçılık yarışmasına katılan öğrencilerimiz, katıldıkları sekiz kategoride, toplamda sekiz dalda 3 altın, 5 bronz ve 6 merit madalya aldılar. Yarışmanın en çok rekabete sahne olan Yılın En İyi Üniversite Yarışmasında 3 altın ve Şampiyonluk Kupası’nı elde ederek hepimizin göğsünü kabarttılar.

Başta program başkanımız Sn. Remzi Güçlü ve öğrencilerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ödüller ve öğrencilerin listesi:

Altın Madalya

JPT2 Yılın En İyi Üniversite Yarışması