Çocuk Gelişimi Programına Mesleki Gelişim Semineri | Kapadokya Üniversitesi

Çocuk Gelişimi Programına Mesleki Gelişim Semineri

Yüksekokulumuzun Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine yönelik olarak “Okul Öncesi Dönemde Çocuk Değerlendirmesi” konulu bir seminer düzenlenmiştir.

08 Şubat 2014 Cumartesi günü yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen seminerde, Ankara Hastanesi Çocuk Psikoloğu Sayın İlyas Çakır öğrencilerimizin kreşler dışında klinik ortamda karşılaşacakları zekâ ve gelişim testleri hakkında bilgi verdi. Çakır, okul öncesi dönemde çocuklara uygulanacak değerlendirme testlerini ve raporlama yöntemlerini uygulamalı olarak program öğrencilerine gösterdi.

Seminere program öğrencilerinin yanı sıra Sihirli Bahçe Montessori Okulundan Sayın Arzu Aydoğan ve Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Uygulama Merkezimizden öğretim görevlilerimiz ve idarecilerimiz katılmışlardır.