“Dünyada ve Türkiye’de Diyaliz” Semineri | Kapadokya Üniversitesi

“Dünyada ve Türkiye’de Diyaliz” Semineri

Yüksekokulumuzda Diyaliz Programı öğrencilerine, “Dünyada ve Türkiye’de Diyaliz” konulu bir seminer düzenlendi.

Semineri vermek üzere 13 Mart 2014 Perşembe günü Almanya Fresenius Medical Care Nursing Care Direktörü Maria Teresa Parisotto, Nefrolog Doç. Dr. Fatih Kırçelli ve Türkiye Genel Direktörü Levent Eren’in katılımlarıyla yüksekokulumuza konuk oldular.

Seminerde Maria Teresa Parisotto tarafından Dünyada ve Türkiye’de Diyaliz uygulamaları, görev tanımları, yetki ve sorumlulukları, Nefrolog Doç. Dr. Fatih Kırçelli tarafından ise Diyaliz hastalarının genel değerlendirilmesi ve sektörden beklentileri konulu bir seminer düzenlendi.

Program destekçimiz Fresenius Medical Care yetkililerine seminer dolayısıyla teşekkür ederiz.