Hava Kargo Taşımacılığı Semineri | Kapadokya Üniversitesi

Hava Kargo Taşımacılığı Semineri

Yüksekokulumuz Sabiha Gökçen Yerleşkesinde “Hava Kargo Taşımacılığı” konulu bir seminer düzenlendi.

Semineri vermek üzere 28 Şubat 2014 cuma günü ULS Kargo Havayolu İşletmesi Ticaret Departmanı Tarife Planlama Müdürü Şahin SAMSON yüksekokulumuza konuk oldular.

Seminerde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümü öğrencilerimize; ULS Kargo Havayolu şirketi hakkında bilgi verildikten sonra, Türkiye’de ve Dünyadaki hava kargo pazarı, Tarifeli&Charter kargo taşımacılığı, ACMI kavramı ve bir charter uçuşun satılması aşamaları örneklerle anlatıldı. Seminerin son bölümü soru cevap şeklinde gerçekleşti.