Kaan Air Heliport’a Teknik Gezi Düzenlendi | Kapadokya Üniversitesi

Kaan Air Heliport’a Teknik Gezi Düzenlendi

Yüksekokulumuzun İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği İngilizce Programı öğrencileri, ülkemizin tek heliportu olma sıfatını taşıyan Kaan Air Heliport’a teknik gezi gerçekleştirdi.

16.11.2011 tarihinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce Heliport Yönetici ve Heliport İşletme Hizmetleri Eğitimleri konusunda yetkilendirilmiş olan yüksekokulumuz, Heliport İşletme Hizmetleri dersi kapsamında Kaan Air Heliport ziyaret edildi.

Öğrencilerimizin teorik derslerin yanı sıra uygulamada bir heliport operasyonu gözlemleyebilmeleri için 01.11.2013 tarihinde düzenlenen teknik gezide, yüksekokulumuz Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Başkanı Tuğba Turan öğrencilerimize eşlik etti. Kaan Air Emniyet ve Kalite Müdürü Cemal Elmas’ın önderliğinde operasyon yetkililerince öğrencilerimize heliportun terminal sahası, Apron sahası ve Hangar kısmı tanıtılırken, heliport yapısı ve helikopter operasyonları hakkında bilgi verildi.

Öğrencilerimiz açısından çok verimli olduğunu gözlemlediğimiz gezide, öğrencilerimize aktardıkları bilgiler ve gösterdikleri yakın ilgiden ötürü Kaan Air yetkililerine teşekkür ediyoruz.