Kariyer Uçuşu Semineri | Kapadokya Üniversitesi

Kariyer Uçuşu Semineri

Türk Hava Yolları (THY) Antalya İstasyon Müdürü Ömer DURNA tarafından Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerimize yönelik bir seminer verildi.

Seminere Türk Hava Yollarındaki 30 yıllık tecrübelerini anlatarak başlayan Ömer DURNA kariyer hedefleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin sordukları sorular ile seminer keyifli bir hâl aldı.

Seminer sonunda yapılan çekilişle seminere katılan öğrencilerimize maket uçak ve iç hatlarda geçerli olan açık gidiş dönüş uçak bileti hediye edildi.