Montessori Eğitmenleri Eğitimi Sertifika Töreni | Kapadokya Üniversitesi

Montessori Eğitmenleri Eğitimi Sertifika Töreni

Kapadokya Meslek Yüksekokulu ve Liberum Montessori Akademia işbirliği ile düzenlenen “Montessori Öğretmen Eğitimi” programı ilk sertifikalarını verdi.

Montessori Öğretmen Eğitimi programı ilk döneminde; teorik dersler uzaktan online olarak, uygulamalı dersler ise Ankara’daki Sihirli Bahçe Montessori Okulu’nda yapıldı. Katılımcılar hem teori hem de uygulama eğitimini tamamlayarak “Temel Seviye Yetkinlik” sertifikasını almaya hak kazandılar.