Müjde Mısırlı ile Yoga | Kapadokya Üniversitesi

Müjde Mısırlı ile Yoga

Sports Tv’nin sabah kuşağında yayınlanan yoga programlarıyla tanınan Müjde Mısırlı, Kapadokya MYO’nun konuğu olarak 24 Nisan Pazar günü okulumuzu ziyaret etti.

Ünlü yoga eğitmeni Müjde Mısırlı ile 24 Nisan Pazar günü yüksekokulumuzun Mustafapaşa Yerleşkesi’nde yapılan söyleşinin ardından, Kapadokya MYO Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) bünyesinde gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde, eşsiz güzellikteki günbatımlarıyla tanınan Kızılvadi’nin büyüleyici manzarasında uygulamalı yoga seansı düzenlendi.