Sinan Özbek TJK’da Eğitim Verdi | Kapadokya Üniversitesi

Sinan Özbek TJK’da Eğitim Verdi

Yüksekokulumuzun Atçılık ve Antrenörlüğü Program Başkanı Sinan Özbek, Türkiye Jokey Kulübü’nün davetlisi olarak 16 - 17 Şubat tarihleri arasında Veliefendi Hipodromu At Satış Merkezi’nde at bakımı ve ahır hizmetleri üzerine bir eğitim verdi.

Askeri milli takımdaki başarılı binicilik kariyerinin ardından eğitmen ve akademisyen olarak yüksekokulumuzda çalışmalarına devam eden Sinan Özbek, iki gün süren ve tüm atçılara açık olan eğitimde at bakımı, at psikolojisi, at beslenmesi, atçılık ve binicilik donanımı ile temel atçılık bilgileri konularında bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşma imkânı buldu.