Ünlü Chef Ebru Omurcalı Yüksekokulumuzda | Kapadokya Üniversitesi

Ünlü Chef Ebru Omurcalı Yüksekokulumuzda

Yüksekokulumuzda aşçılık programı öğrencilerine, “Yemeğin Tarihi Yolculuğu” konulu bir konferans düzenlendi.

Bugüne kadar Türk ve Dünya mutfaklarından binlerce tarifi derleyen, şu an “Çorbanın Kitabı”, Binbir Gece Sofraları”, “Tatlının Kitabı”, “Çorbanın Kitabı 2”, “Makarnanın Kitabı”, “Salatanın Kitabı” ve “Atıştırmalık Kitap” gibi yedi farklı kitap yazarı ünlü chef, A milli futbol takımının beslenme sorumlusu Ebru Omurcalı yüksekokulumuza konuk oldu.

Konferansta sofraların, yemeklerin ve lezzetlerin dünden bugüne nasıl geldiğini anlatan Sayın Omurcalı ayrıca deneyimlerini de öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerin sordukları sorular ile daha da renkli bir hal alan etkinliğe aşçılık programı öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.