Uçak Teknolojisi Programı SHY-147 Bakım Eğitim Kuruluşu Modül Sınav Başvuruları | Kapadokya Üniversitesi

Uçak Teknolojisi Programı SHY-147 Bakım Eğitim Kuruluşu Modül Sınav Başvuruları

Yüksekokulumuz Kapadokya ve İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 20-21 ve 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde SHY-66 A1/A2 kategorisinde modül sınavları yapılacaktır.

Ücretlendirme aşağıdaki gibi 3 (üç) grupta yapılacaktır.

• Yüksekokulumuz Uçak Teknolojisi programı öğrencilerinden ilk defa sınavlara katılacaklar her modül sınavı için 20 TL (KDV Dahil),
  • Yüksekokulumuz Uçak Teknolojisi programı öğrencilerinden daha önce modül sınavlarına giren ve başarısız olan tüm öğrenciler her modül sınavı için 60 TL (KDV Dahil),
  • Modül sınavlarına dışarından katılmak isteyen adaylar (Kapadokya MYO Öğrencisi ve Mezunu olmayanlar) her modül sınavı için 80 TL (KDV Dahil)

Garanti Bankası Ürgüp şubesi IBAN: TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81 (Açıklama kısmına Adı-Soyadı, TC Kimlik No ve Girilecek Modüller yazılacaktır.) nolu hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Modül sınavlarına başvuru yapmak isteyen adaylar; sınav başvuru formunda bulunan bütün alanları doldurarak en geç 15 Mayıs 2017 tarihine kadar dekontlar ile beraber kmyo147@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sınav Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• Başvurular online yapılacak olup elden başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Sınav başvuru formunda bulunan bütün alanların doldurulması gerekmektedir. Fotoğrafsız başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Sınavlara ilk defa başvuracak adaylar nüfus cüzdanı örneklerini başvuru evrakları ile beraber ilgili mail adresine göndermeleri (kmyo147@kapadokya.edu.tr) gerekmektedir.
  • 15 Mayıs 2017 tarihinden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Başvurunun tamamlanmasına müteakip adaylara sınav giriş belgesi gönderilecektir.
  • Modül sınav ücretlerine ait dekontlar, sınav başvuru formu ile beraber gönderilecektir.

(Not: Modül 7 Bakım Uygulamaları sınavları bir test, iki essay sınavından oluşmaktadır. Her Essay sınavı için ayrı ayrı ücret yatırılmalıdır.)

Modül sınavları başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Modül sınav takvimi için tıklayınız.

Diğer Duyurular Tümü