Yaz Dönemi Muafiyet Sınavı Açılacak Dersler ve Başvuru Şartları | Kapadokya Üniversitesi

Yaz Dönemi Muafiyet Sınavı Açılacak Dersler ve Başvuru Şartları

2016-2017 akademik yılı yaz dönemi muafiyet sınavları Sabiha Gökçen ve Kapadokya yerleşkelerinde 22-23 Mayıs 2017 tarihinde yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Aşağıdaki dersleri normal eğitim süresini tamamlamış ve dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayanlar, seçebileceği ders karşısına gelmeyenler ziya.aksu@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 20 Mayıs 2017 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan/ öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra duyurulacaktır.

Program bazında muafiyet sınavı açılacak ön şartlı derslerin listesi aşağıdaki gibidir;

Ön Şartlı Dersler Program
İngilizce - I Sağlık Turizmi İşletmeciliği (SO)
Advanced English - I Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce) - İST
Advanced English - I Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce) - NEV