Sertifikalı Montessori Eğitimi | Kapadokya Üniversitesi

Sertifikalı Montessori Eğitimi

Not: Güncel Sertifikalı Montessori Eğitimlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız:

Kapadokya Meslek Yüksekokulu ve Liberum Montessori Akademia işbirliği ile “Montessori Öğretmen Eğitimi”, ülke çapında düzenlenecek ve uzaktan eğitimle de desteklenecektir.

Montessori Öğretmen Eğitimi programının Temel, İleri ve Performans düzey olarak üç farklı aşaması olacaktır. Bu aşamalar toplam 128 saattir ve 64 saat online teori eğitimi 64 saat uygulama eğitimleriyle desteklenir. Teorik dersler uzaktan online olarak, uygulamalı dersler ise Ürgüp’teki Kapadokya Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi veya Ankara’daki Liberum Montessori Akademia’da yapılacaktır.

TEMEL SEVİYE
TEORİK DERS 1. Hafta 17, 18, 20 Nisan