08 Ağustos 2019 Tarihli Öğretim Üyesi Alım İlanı

Üniversitemizin belirtilen bölümünde görev yapmak üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili yönetmelik hükümlerine göre asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak şartıyla üniversitemiz web sitesinde belirtilen evrakları süresi içerisinde Üniversite Meydanı, No: 2, Mustafapaşa, Ürgüp/Nevşehir’de bulunan Üniversitemiz rektörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde, adayın başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır. Kişi bundan doğan bir hak iddia edemez. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Süresi içerisinde yapılmayan, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular şahsen yapılacaktır. Bir kişi birden fazla kadroya başvuramaz. Başvuru için gerekli belgelere üniversitemiz web sitesinden (www.kapadokya.edu.tr) ulaşılabilir.

Doktor öğretim üyesi kadrosu için gerekli belgeler;

1. Başvuru formu (indirmek için tıklayınız).
  2. YÖK formatında özgeçmiş.
  3. Yayın listesi.
  4. Noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans ve doktora belgesi.
  5. T.C. kimlik kartı / Nüfus cüzdanı örneği.
  6. 2 adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafların arkasına adı/soyadı ve başvurulan kadro yazılacaktır).
  7. Erkek adaylar askerlik belgelerinin tasdikli örneğini.
  8. Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet dosya ve 4 adet CD kaydı.

Fakülte/Enstitü/Yüksekokul

Bölüm/Program

Kadro Unvanı

Özel Şartlar

Kadro

Sayısı

Beşeri Bilimler Fakültesi

İngiliz Dili ve Edebiyatı

Dr. Öğr. Üyesi

Doktorasını İletişim Bilimleri anabilim dalı, Radyo-TV ve Sinema bilim dalında yapmış olmak, ekoloji ve sinema, ekoeleştiri, sinema ve edebiyat konularında araştırma tecrübesi ve yayınları bulunmak.