2016-2017 Bahar Dönemi Eşdeğerlilik-Muafiyet ve İntibak Başvuruları

Başka üniversiteden alınan ve başarılı olunan derslerin sömestir programları için 2016-2017 bahar dönemi eşdeğerlik, muafiyet ve intibak başvuruları 09 Ocak 2017 tarihinde başlamış olup 13 Ocak 2017 Cuma günü sona erecektir.

Başvuru yapacak öğrencilerin başvuru formu ile birlikte transkript ve onaylı ders içeriklerini kargo ile veya şahsen Kapadokya Yerleşkesine teslim etmesi gerekmektedir.

Başvuru süresinden sonra gelen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız.