2017 – 2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Açık Öğretim Dersleri Ara Sınavları Hakkında

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (yalnızca Uçak Teknolojisi-2 öğrencileri için), Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II, Temel Bilgi Teknolojileri II derslerinin ara sınavları 06-12 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
Ara sınavlar acikogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

06-12 Mart 2018 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka girmeleri; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birim Başkanı (gulcin.tekin@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.