2017 – 2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Açık Öğretim Dersleri Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Meslek Yüksekokulu 2017-2018 akademik yılı güz dönemi Türk Dili - I, Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi - I, Temel Bilgi Teknolojileri - I derslerinin ara sınavları 06- 12 kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara sınavlar acikogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

06-12 Kasım 2017 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka girmeleri; giriş yapamayan öğrencilerin

Açık ve Uzaktan Öğretim Birim Başkanı (gulcin.tekin@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.