2017 – 2018 Akademik Yılı Yaz Dönemi Açık Öğretim Dersleri Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Meslek Yüksekokulu 2017-2018 akademik yılı yaz dönemi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Temel Bilgi Teknolojileri I-II, Türk Dili II,  derslerinin ara sınavları 11-13 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara sınavlar acikogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

11-13 Haziran 2018 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka girmeleri; giriş yapamayan öğrencilerin

Açık ve Uzaktan Öğretim Birim Başkanı (gulcin.tekin@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.