2017-18 Akademik Yılı Uçak Teknolojisi Programı SHY-147 Bakım Eğitim Kuruluşu Modül Sınav Başvuruları (Güncellenmiştir)

Yüksekokulumuzun Nevşehir ve İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkesinde 05-06 ve 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde SHY-66 A1/A2 kategorisinde modül sınavları yapılacaktır.
Ücretlendirme aşağıdaki gibi 3 (üç) grupta yapılacaktır.

• Yüksekokulumuz Uçak Teknolojisi programı öğrencilerinden ilk defa sınavlara katılacaklar her modül sınavı için 20 TL (KDV Dahil),
  • Yüksekokulumuz Uçak Teknolojisi programı öğrencilerinden daha önce modül sınavlarına giren ve başarısız olan tüm öğrenciler her modül sınavı için 60 TL (KDV Dahil),
  • Modül sınavlarına dışarından katılmak isteyen adaylar (Kapadokya MYO Öğrencisi ve Mezunu olmayanlar) her modül sınavı için 90 TL (KDV Dahil)

Garanti Bankası Ürgüp şubesi IBAN: TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81 (Açıklama kısmına Ad-Soyad, TC Kimlik No ve Girilecek Modüller yazılacaktır.) nolu hesaba yatırmaları gerekmektedir.
Modül sınavlarına başvuru yapmak isteyen adaylar; sınav başvuru formunda bulunan bütün alanları doldurarak en geç 28 Nisan 2018 tarihine kadar dekontlar ile beraber kmyo147@kapadokya.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sınav Başvurularında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• Başvurular internet üzerinden yapılacak olup elden başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurunun tamamlanmasına müteakip adaylara sınav giriş belgesi gönderilecektir.
  • Her adayın kendi başvurusunu yapması gerekmektedir. Bu sebeple her mail adresinden bir başvuru kabul edilecektir. Ayrıca tüm evrakların tek bir mail halinde gönderilmesi önemle rica olunur.
  • Başvuru formlarının ıslak imzalı taranmış hallerinin mail gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sınav başvuru formunda bulunan bütün alanların doldurulması gerekmektedir. Fotoğrafsız başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Sınavlara ilk defa başvuracak adaylar nüfus cüzdanı örneklerini başvuru evrakları ile beraber ilgili mail adresine göndermeleri (kmyo147@kapadokya.edu.tr) gerekmektedir.
  • 28 Nisan 2018 tarihinden sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.
  • Modül sınav ücretlerine ait dekontlar, sınav başvuru formu ile beraber gönderilecektir.
    (Not: Modül 7 Bakım Uygulamaları sınavları bir test, iki essay sınavından oluşmaktadır. Her Essay sınavı için ayrı ayrı ücret yatırılmalıdır.)
  • Sınav sonuçları 15 iş günü içerisinde açıklanacaktır. Sonuç belgeleri ve yeterlilik sertifikaları için deniz.turac@kapadokya.edu.tr mail adresine talep dilekçesi göndermeniz gerekmektedir.

Modül sınavları başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Modül sınav takvimi için tıklayınız.