2017-2018 Akademik Yılında Hazırlık Sınıfından Başarısız Olan Öğrenciler için Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuruları

10 Mayıs 2019 Cuma günü  2017-2018 Akademik Yılında Hazırlık Sınıfından Başarısız Olan   öğrenciler için Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde muafiyet sınavı yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacak olup başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizden hazırlık muafiyet sınavına başvuru hakkı olduğu halde online başvuru yapamayan öğrencilerimiz soner.sofuoglu@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 9 Mayıs 2019 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.