2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Trimestir Programları Muafiyet Sınavları

2017-2018 akademik yılı bahar dönemi trimestir programları muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 21-22 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online ve dilekçe ile alınacaktır. Sınavlara online başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 20 Aralık 2017 saat 13:00’dır.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav salon bilgileri daha sonra duyurulacaktır.

Trimestir Programları muafiyet sınavı açılan ders listesi

PROGRAM DERS ADI
Tüm Trimestir Programlar Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I