2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uygulama Dersleri Hastane Rotasyon Planı

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uygulama Dersleri hastane rotasyon planlarını ve laboratuvar gruplarını görmek için tıklayınız.
Hastane Uygulamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Servis kalkış noktaları/saatleri:
  • Mustafa Paşa’dan, İdari Bina yanı, Saat: 07.45
  • Ürgüp Migros Önü, Saat:07.50
  • KMYO Ürgüp Öğrenci Evleri, saat:07.50
  • Ürgüp Mustafa Paşa Köy Terminali, Saat: 08.00
  • Ürgüp Erkek-KYK cadde üstü, Saat: 08.05
  • Servislerin hastane kalkış noktası;
    Acil Servis çıkışı karşısında yer alan otopark.
    ADS programı için ADSM otoparkı.
  • Öğrencilerin hastaneye giriş yapma saati 08.30’dur. Öğrencilerimizin 08.45 itibari ile uygulama alanlarında hazır durumda bulunulmaları önemlidir.
  • Uygulama dersleriniz hakkında ayrıntılı bilgi için okulumuzun web sitesinden ulaşabileceğiniz ”Staj ve Uygulama Eğitimi Yönergesi’ ni” okuyunuz.
  • Grupların hastaneden çıkış saatleri:
ÇIKIŞ SAATLERİ
PROGRAM 15.00-15.15 16.00-16.15 16.15-.16.30 17.00-17.15
TG, ENF ADS, İAY, PL DY/NDH DY-FMC
AN, AH FT, OM,TL DY-ING/NDH DY-ING/NDH

Başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ederiz.