2017-2018 Akademik Yılı Hazırlık Sınıfları Final Sınavı Salon ve Saat Bilgileri

2017-2018 Akademik Yılı Hazırlık Sınıfları Final Sınavı 09.07.2018 Pazartesi günü yapılacaktır. Sınav salon, saat bilgileri ve sınava katılmaya hak kazanan öğrenciler listelerde ilan edilmiştir.

Mustafapaşa yerleşkesi Hazırlık Sınıfları Final Sınavı öğrenci listesi ve salon bilgileri için tıklayınız.

Sabiha Gökçen yerleşkesi Hazırlık Sınıfları Final Sınavı öğrenci listesi ve salon bilgileri için tıklayınız.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.