2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

2017 kayıtlı öğrencilerimiz için düzenlenen oryantasyon programı için tıklayınız.

Kapadokya Yerleşkesi öğrencileri oryantasyon programına denk gelmeyen saatlerde derslere katılacaklardır.

İstanbul - Sabiha Gökçen Yerleşkesi Hazırlık ve 1. Sınıf öğrencileri 18, 19 ve 20 Eylül tarihlerinde oryantasyon programlarına katılacaklardır, söz konusu tarihlerde ders yapılmayacaktır.

İstanbul - Sabiha Gökçen Yerleşkesi oryantasyon programları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katında yer alan “ISG Konferans Salonunda" gerçekleştirilecektir. Okulumuz ile terminal binası arasında servis hizmeti sağlanacaktır.