2017-2018 Akademik Yılı Yaz Dönemi Trimestir Programları Muafiyet Sınavları

2017-2018 akademik yılı yaz dönemi trimestir programları muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 04-05 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru tarihleri 30 Mart 2018 – 02 Nisan 2018 arasındadır.

Başvuru yapmayan/ öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav salon bilgileri daha sonra duyurulacaktır.

TRİMESTİR PROGRAMLARI YAZ DÖNEMİ MUAFİYET SINAVI AÇILACAK DERSLER

TURK-I-TA01 Türk Dili – I