2017-2018 Akademik Yılı Yaz Öğretimi Ön Kayıt Başvuruları

2017-2018 akademik yılı yaz öğretimi ön kayıt başvuruları 14-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında alınacaktır.

Yaz öğretiminde açılması kesinleşen dersler ön kayıt başvurularına göre belirlenip 17 Mayıs 2018 tarihinde ilan edilecektir.

21 Mayıs 2018 Pazartesi günü yaz öğretimi dersleri başlayacaktır. 21 - 23 Mayıs 2018 tarihleri arasında kesin kayıt başvuruları alınacaktır.

Yaz öğretimi ön kayıt başvuru formunu indirmek için tıklayınız.

Kesin kayıt taahhütnamesini indirmek için tıklayınız.