2018 - 2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Yüksek Lisans 2. Başvuru Sonuçları

Aşağıda isimleri yer alan adaylar ön başvuru değerlendirmesi sonucu Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve özel öğrenci olarak kayıt yapmaya hak kazanmışlardır.

Kesin kayıt işlemleri, 18-23 Ekim 2018 tarihleri arasında, Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa yerleşkesinde yapılacaktır.

Kesin kayıt için gerekli belgeler:

• Lisans Diploması Aslı ve Fotokopisi
  • Lisans Mezuniyet Transkripti (mezuniyetteki başarı durumunu gösteren not dökümü belgesi) Aslı ve Fotokopisi
  • ALES çıktısı veya GMAT, GRE Belgesi
  • Yurtdışı Üniversitelerden mezun olan T.C. vatandaşı öğrenciler için YÖK’ten alınacak diploma denklik belgesi
  • Nüfus Cüzdanının Fotokopisi
  • 3 fotoğraf
  • Erkek adaylar için Güncel Askerlik Durum Belgesi veya Terhis Belgesi

Kesin kayıtta tüm belgelerin asılları ile kayıt yapılmaktadır. İlgili belgenin aslı gösterilerek başvuru yapılan enstitü tarafından fotokopisi çekilebilir ve “aslı gibidir” yapılabilir. Başvuru beyanları ile kesin kayıt sonrası belgelerinde uyuşmazlıktan doğacak durumdan sadece adaylar sorumludur.

Tezli Yüksek Lisans

1 Sinan Ünal