2018 – 2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Açık Öğretim Dersleri Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı bahar dönemi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (yalnızca Uçak Teknolojisi-2 öğrencileri için), Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II, Temel Bilgi Teknolojileri II derslerinin ara sınavları 04-08 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara sınavlar http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

04-08 Mart 2019 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka girmeleri; giriş yapamayan öğrencilerin
Açık ve Uzaktan Öğretim Birim Başkanı (gulcin.tekin@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.