2018 – 2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Açık Öğretim Dersleri Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı güz dönemi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I, Temel Bilgi Teknolojileri - I, Türk Dili - I, derslerinin ara sınavları 01- 05 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara sınavlar http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

01- 05 Kasım 2018 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka girmeleri; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birim Başkanı (gulcin.tekin@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.