2018 – 2019 Akademik Yılı Yaz Dönemi Açık Öğretim Dersleri Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı yaz dönemi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili I derslerinin ara sınavları 27-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
Ara sınavlar http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.
Öğrenciler, belirtilen tarihler arasında sisteme istedikleri zaman giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.
27-31 Mayıs 2019 tarihleri dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.
Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka girmeleri; giriş yapamayan öğrencilerin
Açık ve Uzaktan Öğretim Birim Başkanı (gulcin.tekin@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.