2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Hazırlık Sınıfına Bir Yıl veya Daha Uzun Süre Devam Etmiş Olan Öğrenciler için Hazırlık Muafiyet Sınavı Başvuruları

2018-2019 akademik yılı bahar dönemi hazırlık sınıfına bir yıl ve daha uzun süre devam etmiş olan öğrenciler için hazırlık muafiyet sınavı Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 28 Aralık 2018 tarihinde yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacak olup başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizden hazırlık muafiyet sınavına başvuru hakkı olduğu halde online başvuru yapamayan öğrencilerimiz soner.sofuoglu@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 25 Aralık 2018 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.