2018-2019 Akademik Yılı Ek Yerleştirmeyle Kayıt Olan ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Muafiyet Sınavı Başvuruları

2018-2019 akademik yılı ek yerleştirmeyle kayıt olan ve yabancı uyruklu öğrenciler için muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 08-10 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik / Pasaport numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarına kayit.kapadokya.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

Online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz ziya.aksu@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 04 Ekim 2018 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan/ öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.

*Lisans programları İngilizce muafiyet sınavı Üniversitemiz Mustafapaşa yerleşkesinde online ve ücretli olarak yapılacaktır. Sınava girmek zorunlu değildir. Sınav ücreti 50 ₺ dır.  Sınav ücretinin 03-05 Ekim tarihleri arasında aşağıdaki hesap numarasına yatırılması gerekmektedir.

Sınav ücretinin yatırılacağı banka hesap bilgileri:
Garanti Bankası
IBAN:TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81