2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Öğrenim Hareketliliği İngilizce Yeterlik Sınavı Takvimi ve Derslik Dağılımı

2018-2019 akademik yılı Erasmus+ programı öğrenim hareketliliği İngilizce yeterlik sınavı 15.06.2019 Cumartesi günü yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Sınavın birinci aşaması olan yazılı sınav saat 10:00’da Mustafapaşa yerleşkesinde D-3 ve D-5 dersliklerinde yapılacaktır.

Sınavın birinci aşamasından başarılı olan öğrenciler aynı saat 11:30'da Mustafapaşa yerleşkesinde D-3 ve D-5 dersliklerinde sözlü sınava gireceklerdir.

Başarılar dileriz.