2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Hazırlık Sınıfı Muafiyet / Seviye Belirleme Sınavı Başvuruları

2018-2019 akademik yılı güz dönemi hazırlık sınıfı muafiyet / seviye belirleme sınavı Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 10-11 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

* 2017 ve 2018 girişli öğrenciler 10 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan sınavın birinci aşamasında başarılı oldukları takdirde 11 Eylül 2018 tarihinde sınavın ikinci aşamasına girmeye hak kazanacaklardır. İlk aşamada başarılı olan öğrenciler aynı gün Üniversitemiz web sayfasında ilan edileceklerdir.

**2015 ve öncesi girişli öğrencilerin sınavı tek aşamalı olarak 11 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

***İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümüne kayıtlı öğrencilerin sınava katılımı zorunludur.

**** Sınavın ilk aşaması aynı zamanda seviye belirleme amaçlı olup öğrencilerin, gruplara yerleştirilmesinde kullanılacaktır. Bu nedenle hazırlık sınıfından muaf olmak istemeyen öğrencilerin de sınava katılmaları önerilmektedir.

Başvurular online olarak alınacak olup başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarına kayit.kapadokya.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

Öğrencilerimizden hazırlık programına kayıtlı olduğu halde online başvuru yapamayan öğrencilerimiz ziya.aksu@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 09 Eylül 2018 saat 13:00’dır.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.