2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Sınavları

2018-2019 akademik yılı güz dönemi muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 13-15 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarına kayit.kapadokya.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz ziya.aksu@kapadokya.edu.tr adresine e-postayla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 10 Eylül 2018 saat 23:59’dur.
Başvuru yapmayan/ öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
Muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.
Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.
Başarılar dileriz.