2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Sonu Hazırlık Sınıfı Kur Bitirme Sınavı Aşama, Salon, Saat ve Oturum Bilgileri

2018-2019 akademik yılı güz dönemi sonu hazırlık sınıfı kur bitirme sınavlarının birinci aşaması 24-25 Aralık 2018 tarihlerinde; ikinci aşaması ise 27 Aralık 2018 tarihinde Üniversitemiz Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde gerçekleşecektir.

Birinci Aşama (OOPT Sınavı)
Mustafapaşa yerleşkesi birinci aşama sınav salon, saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.
Sabiha Gökçen yerleşkesi birinci aşama sınav salon, saat ve oturum bilgileri için tıklayınız.

İkinci Aşama (Konuşma-Yazma Sınavı)
Mustafapaşa yerleşkesi ikinci aşama sınav salon ve saat bilgileri için tıklayınız.
Sabiha Gökçen yerleşkesi ikinci aşama sınav salon ve saat bilgileri için tıklayınız.