2018-2019 Akademik Yılı Hazırlık Sınıfları Yaz Öğretimi Ön Kayıt Başvuruları

2018-2019 akademik yılı hazırlık sınıfları yaz öğretimi ön kayıt başvuruları 31 Mayıs - 3 Haziran 2019 tarihleri arasında alınacaktır.
Yaz öğretiminde hazırlık sınıfında açılması kesinleşen sınıflar ön kayıt başvurularına göre belirlenip 8 Haziran 2019 tarihinde ilan edilecektir.
10 Haziran 2019 Pazartesi günü yaz öğretimi dersleri başlayacaktır. 10 - 12 Haziran 2019 tarihleri arasında kesin kayıt başvuruları alınacaktır.
Yaz öğretimi ön kayıt başvuru formunu indirmek için tıklayınız.
Kesin kayıt taahhütnamesini indirmek için tıklayınız.