2018-2019 Akademik Yılı Öğrenci Temsilciliği Aday Listesi Revizyon

2018 – 2019 Akademik Yılı Öğrenci Temsilcilik seçimleri Öğrenci İşleri otomasyonundan yapılacaktır. ( Sisteme yeni giriş yapacak öğrenciler için Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası, Şifre: T.C. Kimlik Numarası)

Seçimlerin 1. Turu 24 Kasım Cumartesi günü, oy çoğunluğunun sağlanamadığı durumda ise 2.Tur 26 Kasım Pazartesi günü yapılacaktır. Yine oy çoğunluğunun sağlanamadığı durumda ise 3.Tur 28 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecektir.

Öğrenci Temsilciliği Seçimine katılacak adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.