2018-2019 Akademik Yılı Trimestir Programlar Bahar Dönemi Muafiyet Sınavları

2018-2019 akademik yılı bahar dönemi trimestir programlar için muafiyet sınavları Mustafapaşa ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 20-22 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online olarak alınacaktır. Sınavlara online başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz okulumuz sekreterliklerine yazılı dilekçe ile talepte bulunabilirler.

Muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 19 Aralık 2018 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

*Lisans programları İngilizce-II muafiyet sınavı Üniversitemiz Mustafapaşa yerleşkesinde online ve ücretli olarak yapılacaktır. Sınava girmek zorunlu değildir. Sınav ücreti 50₺’dır. Sınav ücreti 19-20 Aralık tarihleri arasında aşağıdaki hesap numarasına yatırılması gerekmektedir.

Sınav ücretinin yatırılacağı banka hesap bilgileri:
Garanti Bankası
IBAN:TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81
Hesap No: 1041 - 6298981

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar Dileriz.