2018-2019 Akademik Yılı Trimestir Programlar Yaz Dönemi Muafiyet Sınavı Başvuruları

2018-2019 akademik yılı yaz dönemi trimestir programlar için muafiyet sınavları Mustafapaşa, Ürgüp ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 1-3 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular online olarak muafiyet.kapadokya.edu.tr  adresinden alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin öğrenci numaraları ve TC kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak ilgili derslerini seçmeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz okulumuz sekreterliklerine başvuru süresi içerisinde yazılı dilekçe ile talepte bulunabilirler.

Muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 28 Mart 2019 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

* Lisans programları İngilizce-III muafiyet sınavı Üniversitemiz Mustafapaşa yerleşkesinde online ve ücretli olarak yapılacaktır. Sınava girmek zorunlu değildir. Sınav ücreti 50₺’dır. Sınav ücreti 27-28 Mart tarihleri arasında aşağıdaki hesap numarasına yatırılması gerekmektedir.

Sınav ücretinin yatırılacağı banka hesap bilgileri:

Garanti Bankası
IBAN:TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81