2018-2019 Bahar Dönemi Erasmus+ 2018 Başvuruları

Üniversitemizin 2018-2019 akademik yılı bahar dönemi Erasmus+ 2018 projesi kapsamındaki öğrenim/staj hareketliliği başvurularına ilişkin bilgiler için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

* 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel verileriniz, Erasmus Hareketlilik Programı işlemlerinde Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği Komisyonu ile paylaşılacak olup diğer idari ve adli makamlar tarafından getirilen yükümlülüklerin karşılanması ve istatistiksel veya bilimsel araştırmalar için kullanılacak olup ilgili mevzuatlar çerçevesinde işlenecektir.