2018-2019 Güz Dönemi Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru Koşulları

2018-2019 akademik yılı güz dönemi kurum içi yatay geçiş başvuru şartları ve takvimi aşağıdadır:

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞİ İÇİN KONTENJAN AÇILAN PROGRAMLAR

Yerleşke

Program Adı

Kontenjan
Nevşehir / Mustafapaşa Çocuk Gelişimi 12
Nevşehir / Mustafapaşa Çocuk Gelişimi (Uzaktan Öğretim) 30
Nevşehir / Mustafapaşa Diyaliz (Türkçe) 12
Nevşehir / Mustafapaşa Diyaliz (İngilizce) 8
İstanbul / Sabiha Gökçen Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce) 6
Nevşehir / Mustafapaşa Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce) 8
Nevşehir / Mustafapaşa Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (Türkçe) 9
İstanbul / Sabiha Gökçen Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 15
Nevşehir / Mustafapaşa Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 15
Nevşehir / Mustafapaşa Turist Rehberliği 6
Nevşehir / Mustafapaşa Turist Rehberliği (Uzaktan Öğretim) 25
Nevşehir / Mustafapaşa Uçak Teknolojisi (İngilizce) 9
İstanbul / Sabiha Gökçen Uçak Teknolojisi (İngilizce) 5

BAŞVURU ŞARTLARI

• Genel not ortalamasının en az 2.00 veya başarısız dersinin olmaması
  • Uzaktan öğretimden örgün öğretim programlarına geçiş yapılabilmesi için, öğrencinin öğrenim görmekte olduğu programdaki genel not ortalamasının 100 üzerinden 80 olması
  • Aynı programın İngilizce programından Türkçe programına kurum içi yatay geçişte başarı şartı aranmamaktadır.

BAŞVURU EVRAKLARI

Not: İngilizce programlar için başvuru ve değerlendirme sonucunda kayıt yaptırmaya hak kazananlardan; adayın İngilizce yeterliliğini gösteren belge (ilgili mevzuatta anılan) veya Yüksekokulumuz bünyesinde yapılacak olan İngilizce muafiyet sınavında başarılı olma şartı aranacak. Başarılı olamayanlar kayıt yaptırma hakkını kaybedeceklerdir.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Başvuru Tarihi Değerlendirme Tarihi Sonuç İlan Tarihi Kesin Kayıt Tarihi