2018-2019 Güz Dönemi Lisans ve Önlisans Programlar Final Takvimi

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

*Yılda üç dönem öğretim-öğretim yapan (trimestir) lisans-önlisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız.

* Trismestir - Lisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız.

* Trimestir - Önlisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız (Mustafapaşa Yerleşkesi).

* Trimestir - Önlisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız (Sabiha Gökçen Yerleşkesi).

*Yılda iki dönem öğretim-öğretim yapan (sömestir) lisans-önlisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız.

* Sömestir - Lisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız.

* Sömestir - Önlisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız (Mustafapaşa / Ürgüp / Uçhisar Yerleşkesi).

* Sömestir - Önlisans programların final takvimini indirmek için tıklayınız (Sabiha Gökçen Yerleşkesi).

* Sömestir - Önlisans Uzaktan Öğretim programların final takvimini indirmek için tıklayınız (Mustafapaşa Yerleşkesi).

* Sömestir - Önlisans Uzaktan Öğretim programların final takvimini indirmek için tıklayınız (Sabiha Gökçen Yerleşkesi).