2018 İşkur Mülakatlarına Girecek Adaylarının Listesi

Üniversitemiz, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü işbirliği ile havacılık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik Uçak Kabin İçi Bakım Elemanı Eğitim Programına aday seçimi amacıyla 05 Mayıs 2018 Cumartesi tarihinde yapılan yazılı sınav sonucunda sözlü mülakatlara katılmayı hak eden adayların belirtilen saat ve tarihte Atatürk Havalimanı B Kapısı, THY Teknik A.Ş. İnsan Kaynakları Değerlendirme Merkezi Yeşilköy – İstanbul adresinde bulunmaları gerekmektedir.

Mülakat tarih ve saat bilgilerini sorgulamak için tıklayınız.

Adayların sınava gelirken nüfus cüzdanlarını ve diploma belgelerini yanlarında bulundurmaları zorunludur.