2018 İşkur Yazılı Sınavına Girecek Kursiyer Adaylarının Listesi

05 Mayıs 2018 Cumartesi tarihinde yapılacak olan yazılı sınav saat 14:00’te İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Fen Fakültesi ve Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Sınava girmeye hak kazanan adayların en geç 13:30’da sorgulama ekranında belirtilen sınav binasının önünde bulunması gerekmektedir.

Sınav binası ve salon bilgilerini sorgulamak için tıklayınız.

Adayların sınava gelirken nüfus cüzdanlarını ve sınav davet belgesini yanlarında bulundurmaları zorunludur.