2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı İkinci Aşamasına Girmeye Hak Kazanan Sabiha Gökçen / Mustafapaşa Yerleşkesi Öğrenci Listesi ve Sınav Saat ve Oturum Bilgileri

• 2019-2020 güz dönemi 09 Eylül 2019 Pazartesi günü yapılan hazırlık sınıfı muafiyet sınavının birinci aşamasından başarılı olan öğrenci bilgileri için tıklayınız.
  • Sınavın birinci aşamasından başarılı olan öğrenciler 10 Eylül 2019 Salı günü saat 14:30’da Mustafapaşa yerleşkesi D1 salonunda; Sabiha Gökçen yerleşkesi S1 salonunda yazılı ve sözlü sınava gireceklerdir.
  • Hazırlık muafiyet sınavının 1. aşamasına giren öğrencilerin 11.09.2019 Çarşamba günü yapılacak olan seviye belirleme sınavına girmelerine gerek yoktur.
  • Öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Başarılar dileriz.