2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Yüksek Lisans 2. Başvuru Sonuçları

Aşağıda isimleri yer alan adaylar ön başvuru değerlendirmesi ve mülakat sonucu Tezli Yüksek programlarına kayıt yapmaya hak kazanmışlardır.
Kesin kayıt işlemleri; 5-7 Ağustos 2019 tarihleri arasında, Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa yerleşkesinde yapılacaktır.

Kesin kayıt için gerekli belgeler:

• Lisans Diploması Aslı
  • Lisans Mezuniyet Transkripti (mezuniyetteki başarı durumunu gösteren not dökümü belgesi) Aslı
  • ALES çıktısı veya GMAT, GRE Belgesi
  • Yurtdışı üniversitelerden mezun olan T.C. vatandaşı öğrenciler için YÖK’ten alınacak diploma denklik belgesi
  • Nüfus Cüzdanının Fotokopisi
  • 3 fotoğraf
  • Erkek adaylar için Güncel Askerlik Durum Belgesi veya Terhis Belgesi

Kesin kayıtta tüm belgelerin asılları ile kayıt yapılmaktadır. Enstitü tarafından, ilgili belgenin aslı gösterilmek suretiyle, belgelerin fotokopisi çekilebilir ve “aslı gibidir” yapılabilir. Başvuru beyanları ile kesin kayıtta sunulan belgelerdeki uyuşmazlıklardan adaylar sorumludur.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezli Yüksek Lisans

1 Sa**** GÜ****