2019 – 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Sömestir Programları Güzel Sanatlar-I Dersi Final Sınavı Hakkında

Kapadokya Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Güzel Sanatlar-I dersi final sınavı ödev konuları uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinde yayınlanmıştır.

Ödev konularının yer aldığı dokümana Güzel Sanatlar-I dersi içerisindeki ödev linkinden ulaşabilirsiniz.

SON TESLİM TARİHİ : 23.12.2019 / 18:00

Hazırlanan ödevlerin yalnızca uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden, en geç 23.12.2019 saat 18:00’a kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Zamanında yüklenmeyen ödevler değerlendirilmeyecektir.

Not: Teslim tarihinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka giriş yapmaları; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birimi Başkanı (huseyin.gul@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.